GreaTR'ı Tanıyın

Neler yapıyoruz?

Globaldeki genç Türk yetenekleri, Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle buluşturuyoruz. Yurt dışında okuyan Türk öğrencilere kariyer fırsatları yaratırken, Türkiye’deki şirketlerin çalışan portföyüne yönelik hizmetimizi global genç Türk yetenekler özelinde kurarak tersine beyin göçünü destekliyoruz.

Ekibimiz

İstanbul ofisinde, farklı departmanlarda çalışan 12 kişilik bir ekibimiz mevcut. globalde ise 8 ülkede bulunan koordinatör ve temsilcilerimiz ile saha operasyonlarımızı yürütüyoruz.

Neler Yaptık?

Sabancı Topluluğu ile Sabancı SEED Genç Yetenek MT Programı’nı globaldeki üyelerime tanıttık ve bu programdan yararlanabilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri adına uygun fırsatı yarattık. 

L’Oreal Türkiye ekibi ile Great Mock etkinliğimiz dahilinde mülakat simülasyonu gerçekleştirdik ve bu iş birliği ile üyelerimize oldukça verimli bir mülakat deneyimi fırsatı sunduk.

İş Bankası Workup ve İstanbul Planlama Ajansı özelinde üyelerimize staj imkanı sağlayarak üyelerimizin yaz stajlarını Türkiye’de gerçekleştirmesini sağladık. 

Great Talks Etkinliklerimiz kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ebebek kurucusu Halil Erdoğmuş, Dr. Taylan Yıldız, Savan Tüysüz, Nevzat Aydın gibi isimleri ağırlayarak üyelerimizin sektöründe önde gelen isimlerle network ağı kurmasını sağladı

Türkiye’nin ilk Tersine Beyin Göçü Zirvesi’ni fiziksel olarak düzenledik. Çeşitli şirketlerinden toplam 80’den fazla İK profesyoneli etkinliğimize katıldı.

Yurt dışında toplam 21 şehirde Meet & GreaTR buluşmaları gerçekleştirdik ve üyelerimiz şehrindeki GreaTR üyeleri ile tanıştılar.

Birlikte değer yarattığımız şirketler; Koç Holding, Arçelik, Garanti BBVA Teknoloji, Sabancı Holding, Vakko, Anadolu Grubu, Microsoft, T-mob, Mavi, İstanbul Planlama Ajansı, Kolektif House, Süzer Grubu, Sertifier, Danone, İş Bankası – Workup, e-bebek, L’Oreal Türkiye, Cineshort.

tr_TR